Organizacija

Ovdje smo za Vas i uvijek dostupni.

Iskusan tim posvećen je ispunjavanju svih Vaših želja i zahtjeva kako bi početak Vašeg zajedničkog života bio potpuni uspjeh i zadovoljstvo. Kako bismo Vam od samog početka omogućili da se posvetite jedno drugome na ovaj poseban dan, obratite nam se s punim povjerenjem i dozvolite da mi brinemo za Vas i Vaše potrebe.

Prostor možete urediti sami ili prepustiti nama da u dogovoru s našim stručnim suradnicima odaberemo cvjetne aranžmane, svjećnjake i slične neophodne sitnice.

Prijem gostiju

Kako bi svoje uzvanike dočekali na najbolji mogući način, a uz najmanje brige i truda, Hotel Waldinger**** u mogućnosti je organizirati catering za prijem gostiju u Vašem vlastitom domu.
U našoj ponudi osim bogatog izbora jelovnika, nalaze se i potrebni koktel stolovi, buffet stolovi, sav potreban pribor, čaše te vrhunska posluga.

Čak i ako odlučite svoju svadbenu svečanost održati u nekom drugom prostoru, ali prije toga želite da se sva Vaša obitelj i prijatelji okupe na jednom mjestu, a u vlastitom domu nemate uvjete za to, možete to učiniti kod nas.

Naša Kavana Waldinger nudi dio svog prostora koji je potpuno odvojen od ostalih gostiju Vama na korištenje, mjesto gdje prije same ceremonije vjenčanja možete pozdraviti svoje goste, s njima nazdraviti ili ih počastiti svadbenom zakuskom i kolačima. Za istu namjenu možemo Vam ponuditi i prostor Restorana Club Waldinger.

Isto tako, Vaše okupljanje može biti u dvorištu Hotela, u romantičnom okruženju prepunom cvijeća i malim ribnjakom s fontanom.